вход

потребителско име:

парола:

забравена парола »
регистрация »
Имам код

бързо търсене


Търсене по цена:

от до
разширено търсене »

акцент

избор по марка

Krone

Марката Krone предлага на пазара пишещи средства, които пораждат дискусии и спорове. С този подход тя успява да привлече вниманието на колекционерите на луксозни химикали навсякъде по света. Така увеличава своята аудитория от почитатели, които не само оценяват естетиката, но и се чувстват емоционално обвързани с историята на компанията. Благодарение на Krone всеки може да изпита удоволствието да притежава луксозна писалка, не само страстните колекционери.

още за Krone »

 

 

Kолекции

 

Galileo

Galileo

„Всички истини са лесни за разбиране, след като веднъж бъдат разкрити. Трудното е да ги разкриеш." - Галилео

 

Tarzan

Tarzan

С тази луксозна колекция от писалки и ролери Кrone изразява своето уважение към един от най-великите писатели на всички времена - Едгар Райс Бъроуз. 

 

Shakespeare

Shakespeare

Кроне е марка, която създава уникални пишещи инструменти с рядка красота и висока колекционерска стойност. Забележително постижение е и писалката Уилям Шекспир, посветена на най-цитирания писател. 

 

Charles Dickens

Charles Dickens

Чарлс Дикенс спокойно може да се нарече един от най-великите романисти на всички времена, човек с изключителен талант и интелект. Със своя ненадминат усет към човешките емоции, Дикенс винаги успява да илюстрира своя удивителен талант и да докосне нашата душевност.

 

Sigmund Freud

Sigmund Freud

Колекцията от писалки и ролери „Sigmund Freud" е уникално и върховно постижение на изкуството. Посветена е на великия баща на психоанализата, който изследва произхода на човешкото поведение през призмата на половите инстинкти.

 

The art of war

The art of war

Сън Цу бил велик войн и стратег в битките. В чест на този надарен военачалник Krone  създава своето изящно бижу.

 

Shogun

Shogun

Изключителният дизайн на писалката Shogun се дължи на тримата най-влиятелни лидери през управлението на шогуните - Ода Нобунага, Тойотоми Хидейоши и Токугава Йеясу. Използвайки красив седеф за основа на тялото, Krone съчетава четири различни метода на рисуване в стил maki-e, за да се създаде необикновенияt дизайн, който свързва трите личности.

 

Moses

Moses

От обикновен пастир, Мойсей се превърнал в могъщ лидер на Израилтяните, който ги спасил от гнева на фараона, като ги повел към планината Синай и им вдъхнал от непресъхващата си вяра в Бог. В своята колекция от писалки и ролери Krone изобразява богоизбраният Мойсей в целия му блясък и слава.

 

Tutankhamen

Tutankhamen

Разкритието за гробницата на Тутанкамон на 25 ноември, 1922 г. дава на света възможност да се срещне с едно от най-невероятните погребални съкровища. Разтърсващата новина станала добър повод доста по-късно Krone да увековечи паметта на младият фараон с невероятно произведение на изкуството - колекцията от писалка и ролер „Tutankhamen". 

 

Abraham Lincoln

Abraham Lincoln

Писалката Ейбрахам Линкълн не само улавя есенцията на най-великият американски президент, но и въплъщава чудесата, които науката постигна през 20 век. Разкриването на мистерията на човешкото ДНК и техническият напредък да се извлича ДНК дори само от един косъм, вдъхновяват Krone да създаде този изумителен аксесоар.

 

 Mount Everest

Mount Everest

Покоряването на най-високият връх в света спокойно може да се определи като върховно предизвикателство на човешките физически усилия. И успехът е възможен само, когато издръжливостта и непоколебимото решение обединят сили.  

 

Amelia Earhart

Amelia Earhart

Амелия Еърхарт живяла вълнуващ живот като прочут пилот, работеща, свободна жена и шампион в търговската авиация. Известна пионерка в американската авиация, Амелия се прочула като първата авиаторка, прелетяла Атлантическия океан, тя постигнала много рекорди и издала книги за своите успешни пътешествия.

 

Michelangelo

Michelangelo

Микеланджело Буонароти се прочул по цял свят  като един от най-великите и боготворени художници,  благодарение на своя талант и деликатния си усет за перфекционизъм. Неговите многобройни произведения на изкуството свидетелстват за изтънченото му разбиране на човешката природа, за феноменалният му талант като художник, скулптор и архитект.

 

Snake

Snake

От зората на света, на всеки континент,  където хората са почитали божественото, змията е била приемана като бог. От тъмните джунгли на Африка и Южна Америка, до най-студените кътчета на северна Европа, от горещите пустини на древен Египет през обширната пустош на Австралия, змията винаги е възприемана със страх и почитание.

 

Merilyn Monroe

Merilyn Monroe

Тя е име, тя е мит и легенда. Никои не може да отрече, че Мерилин Монро е нещо повече от филмова звезда. Тя е сензация за времето си. Дори над 40 години след смъртта и, нейната популярност я превръща в икона на женствеността.

Krone посвещава своята уникална писалка на Мерилин Монро като постига невероятно съвършенство и женственост.

 

George Washington

George Washington

Krone изказва своята почит към Джордж Вашингтон, първият президент и баща на Америка, като му посвещава своя колекция от елегантни ръчно изработени писалки и ролери.